Congressen en bijeenkomsten

Bijblijven op je vakgebied? Kennis uitwisselen met collega’s en vakgenoten? Bezoek de geaccrediteerde congressen en bijeenkomsten die de Parnassia Academie organiseert voor alle ggz-(zorg)professionals.

Agenda Agenda
 • 24 jan 2017
  Graag nodigen we je uit voor een symposium van het HagaZiekenhuis en Parnassia Groep op dinsdag 24 januari 2017.
  Den Haag
 • 30 jan 2017
  Wegens groot succes in 2014 in Midden Kennemerland, organiseert Parnassia Groep met betrokkenheid van Dok H en Zon H voor alle huisartsen uit Zaanstreek en Waterland op maandag 30 januari 2017 het mini-symposium Diversiteit.
  Zaandam
 • 09 feb 2017
  Na het grote succes van de eerste PsyQ Psychiaterdag in 2015, organiseert de medische staf van PsyQ in januari 2017 wederom een Psychiaterdag. Graag willen wij dit bijzondere programma voor alle psychiaters en arts-assistenten binnen de Parnassia Groep open stellen. De dag staat dit jaar in het teken van Diversiteit en vindt plaats op donderdag 9 februari 2017 te Den Haag.
  Den Haag

Lezing gemist?

Bekijk de presentaties van de congressen en symposia die het Congresbureau eerder heeft georganiseerd.

Congresbureau

Voor het organiseren van een congres of symposium biedt het Congresbureau van de Parnassia Academie advies en ondersteuning op maat.

Accreditatiebureau

Het Accreditatiebureau van de Parnassia Academie zorgt op aanvraag voor de accreditatie van interne scholing, refereerbijeenkomsten, congressen en symposia.