Het kloppend hart van de GGZ!
10 jaar GGZ-verpleegkunde - 10 jaar VAR

Niet eerder was de dag van de Verpleging zo belangrijk als komend jaar. De Verpleegkundige Adviesraad van de Parnassia Groep bestaat 10 jaar. Hoe verhoudt zich dat tot 10 jaar GGZ Verpleegkunde en tot herstelondersteunende zorg in de GGZ? Goede reden om een interessant symposium met daarbij een leuk feestje te organiseren.

Op dinsdag 15 mei 2018 opent Corpus 'reis door de mens', die tevens 10 jaar bestaat, voor ons haar deuren. Een mooiere locatie hadden wij ons niet kunnen wensen. Op deze dag willen we kort terugblikken op de afgelopen jaren, maar vooral onze aandacht vestigen op de toekomst. Hierbij willen we de parels van de organisatie, het kloppend hart, onze body én brains; de verpleegkundigen en agogen, in het zonnetje zetten. Uiteraard zijn alle beroepsgroepen van harte uitgenodigd!

Gezien de mooie locatie willen wij jullie de gelegenheid geven om voor of na het symposium een reis door het lichaam te maken. Hier is een minimum aantal deelnemers voor nodig. Via het aanmeldformulier kunnen jullie aangeven of julie hieraan willen deelnemen.

Programma
Klik hier voor het programma

Workshops
Klik hier voor het workshopoverzicht

Aanmelden
Deelname is kosteloos, vooraf inschrijven is noodzakelijk. Dit kan alleen digitaal via het aanmeldformulier op deze site. Klik hiervoor op de aanmeldknop op deze pagina.

Annuleringsvoorwaarden
Annuleren is mogelijk tot 2 weken voor het symposium. Na deze periode zijn wij genoodzaakt om € 50 kosten in rekening te brengen.

Accreditatie
Accreditatie wordt aangevraagd bij V&VN, RSV en Registerplein.

 

Informatie

Datum
15 mei 2018
Tijd
13:00 - 19:30 uur
Duur
Gehele dag
Type
Symposium
Adres
Willem Einthovenstraat 1
2342 BH Oegstgeest
Locatie Corpus
Kosten
Kosteloos