Het Levensloopperspectief in de psychiatrie

Donderdag 27 september in Den Haag

Voor het derde achtereenvolgende jaar organiseren de specialismegroepen een Dag van de Inhoud in elk van de drie kernregio's Rijnmond, Haaglanden en Noord-Holland. Je kunt rekenen op een afwisselend programma met sprekers, workshops en volop gelegenheid om eigen ervaring en kennis uit te wisselen. Doe mee en laat je overtuigen en inspireren.

"Hoe verloopt je leven als je al jong begint als psychiatrisch patiënt?" of "Wat als problemen van vroeger op latere leeftijd (weer) tot uiting komen?" En ook: "Hoe kunnne we psychiatrische stoornissen voorkomen bij high risk gezinnen?" Ofwel, wat is het levensloopperspectief van psychiatrische stoornissen: het thema voor de Dagen van de Inhoud 2018. We hebben al mooie initiatieven binnen Parnassia Groep die begonnen zijn het levensloopperspectief vorm te geven. Toch blijven er stevige schotten bestaan in de zorg door de organisatie van zorg voor verschillende leeftijdscategorieën.

Tijdens de Dagen van de Inhoud vragen we aandacht voor het levensloopperspectief in de psychiatrie, zodat we ons er meer bewust van worden en elkaar inspireren om zowel continuïteit van zorg als preventie van stoornissen gedurende de levensloop te bewerkstelligen.

 

Voor wie
Alle psychiaters, psychologen, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen, ervaringsmedewerkers, (woon-)begeleiders en andere behandelaren van Parnassia Groep.

Aanmelden

Informatie en aanmelden kan via het Leerportaal Parnassia Academie
Deelname is kosteloos voor alle collega's van Parnassia Groep.

Accreditatie
Accreditatie wordt aangevraagd bij NVvP, RSV, V&VN, Bureau Cluster I, FGzPt, VGCt, NVRG en SKJ.

Informatie
Heb je vragen stuur dan een e-mail naar specialismen@parnassiagroep.nl

 

 

 

Informatie

Datum
27 september 2018
Tijd
09:00 - 17:00 uur
Duur
Gehele dag
Type
Symposium
Adres
Hoefkade 9
2526BN Den Haag
Locatie The Student Hotel Den Haag
Kosten
Kosteloos