Na de succesvolle scholingsbijeenkomst voor huisartsen in Zaanstreek/Waterland in januari 2017 organiseert Parnassia Groep in 2018 wederom een mini-symposium GGZ voor huisartsen.

Parnassia Groep past zich aan een nieuwe veranderende maatschappij, nieuwe patiëntengroepen, wetenschappelijke ontwikkelingen, een andere kijk op psychiatrie. Uiteraard blijft onze inzet het bieden van zorg op maat vanuit een inhoudelijke visie op het vak.

Samenwerking met huisartsen is voor Parnassia Groep van zeer groot belang. De GGZ adviesraad waarin vier huisartsen uit Zaanstreek / Waterland participeren, is betrokken bij het samenstellen van het programma. Naast scholing en deskundigheidsbevordering is er ook voldoende gelegenheid om elkaar als collega's in hetzelfde werkveld beter te leren kennen. Het programma biedt ruimte om in gesprek te gaan met collega's van onder andere PsyQ, Brijder, I-psy, Lucertis, Dijk en Duin, Indigo en anderen.

Het programma bestaat uit een plenair gedeelte en een viertal workshops. Accreditatie wordt aangevraagd bij Bureau Cluster I.

Voor het gehele programma klik hier.

Aanmelden kan alleen digitaal via de aanmeldknop op deze pagina.

Informatie

Datum
05 juni 2018
Tijd
17:30 - 21:30 uur
Duur
Avond
Type
Symposium, Symposium
Adres
Provincialeweg 102
1506 MD Zaandam
Locatie Intell hotel Zaandam
Kosten
Kosteloos