20 jaar ontwikkeling in de ggz; tijd voor een terugblik en vooruitblik

Parnassia Groep heeft zich in de afgelopen decennia sterk ontwikkeld. Van een regionale organisatie naar een landelijke speler. Dichtbij de patiënt georganiseerd, specialistisch, kleinschalig in het zorgaanbod en gezamenlijk daar waar nodig is. Belangrijke momenten waren de fusies in de regio's Haaglanden, Rijnmond en Noord-Holland en de start van onze buitenvestigingen. Dit najaar een grote stap in het samengaan met Antes.

Aan de hand van ons bedrijfsplan Merkbaar Beter en onze huidige 5 speerpunten (Patiënten bevelen ons van harte aan, Onze hulpverlening eerder en dichterbij en zo mogelijk korter en lichter, Merkbare bijdrage aan extern partnerschap, Interne verbinding, het benutten van de kracht van de groep, Een gezond, positief en uitdagend werkklimaat) willen wij verantwoording afleggen over wat 20 jaar ontwikkeling heeft opgeleverd. Dit willen we met u delen en natuurlijk ook vieren. Ook nemen we u mee naar de toekomst van de ggz.

Bent u nieuwsgierig naar de resultaten? En heeft u ook een mening over de ggz en de toekomst? Samen met ons en andere landelijke partijen kunt u hierover in gesprek gaan.

U bent van harte welkom op ons landelijke symposium!

Uitnodiging en programma

Aanmelden
Aanmelden kan alleen digitaal via de aanmeldknop op deze pagina

Informatie

Voor meer informatie kunt u mailen naar : lustrumsymposium@parnassiagroep.nl

Informatie

Datum
01 november 2017
Tijd
13:30 - 19:00 uur
Duur
Middag
Type
Symposium
Adres
Van Nelleweg 1
3044BC Rotterdam
Locatie Van Nelle Fabriek Rotterdam
Kosten
Kosteloos