De grenzen van ons vak

De psychiater wordt vaak beschouwd als een alleskunner en allesweter. Het is daarom des te belangrijker om de grenzen van uw eigen kennis en vaardigheden te kennen en te bewaken. Op de PsyQ Psychiaterdag 2018 gaan we met elkaar in gesprek over dit thema.

We onderzoeken hoe we onze professionele grenzen kunnen bewaken en wat we kunnen leren van experts die zich bewegen op de grenzen van ons vak. Hoe gaan we om met grenzeloze patiënten zonder het contact te verliezen? Wie bepaalt de grenzen van behandelen en hoe? Hoe versoepelen we de grenzen binnen de organisatie? En dan is er het maatschappelijk debat: hoe laat u daarin uw stem horen binnen de professionele grenzen?

Deelnamekosten
Deelname voor arts-assisten bedraagt € 75 p.p. en voor psychiaters € 100 p.p.

Aanmelden
Dit symposium is bedoeld voor alle psychiaters en arts-assistenten werkzaam binnen Parnassia Groep. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan alleen digitaal via de aanmeldknop op deze pagina.

Annuleringsvoorwaarden
Annuleren kan tot 1 week vooraf. Daarna zijn wij echter genoodzaakt om het gehele bedrag in rekening te brengen. Wij zullen u hiervoor dan ook een factuur toesturen.

Accreditatie
Accreditatie wordt aangevraagd bij de NVvP.

Informatie

Datum
26 juni 2018
Tijd
09:00 - 17:00 uur
Duur
Gehele dag
Type
Symposium
Adres
Grote Markt 10
2511 BG Den Haag
Locatie Bleyenberg
Kosten
€100 (AIOS hebben een gereduceerd tarief van € 75)