Neurocognitieve stoornissen

Deze masterclass zal gaan over de invloed van neurocognitieve stoornissen op het psychisch en algemeen functioneren. Besproken zal worden op welke wijze fysieke, psychische en sociale factoren, medicatie en neurocognitieve veranderingen leiden tot problemen en zorgvragen. Met welke middelen is dat te onderzoeken, en wat en hoe zijn de behandelmogelijkheden? Dat alles met voldoende ruimte voor interactie en inbreng van de toehoorder.

Bij deze willen wij jullie van harte uitnodigen voor de eerste masterclass van dit jaar, georganiseerd door Voer voor Psychologen regio Rijnmond in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam. De masterclass is bedoeld voor klinisch psychologen, klinisch neuropsychologen, psychotherapeuten, gezondheidszorgpsychologen, basispsychologen, pedagogen, P-opleidelingen en stagiaires psychologie en aan de beroepsgroep verwante professionals en belangstellenden.

Locatie:
De bijeenkomst vindt plaats bij de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Programma
Voor het volledige programma klik hier.

Accreditatie
Voor dit referaat is accreditatie verleend bij de FGzPt (2 punten).
Accreditatie bij NIP K&J/NVO OG is aangevraagd.

Aanmelden
Deelname is kosteloos, vooraf inschrijven is noodzakelijk. Dit kan alleen digitaal via het aanmeldformulier op deze site. Klik hiervoor op de aanmeldknop op deze pagina.

Informatie
Voor vragen kun je een mail sturen aan gedragswetenschappen@parnassiagroep.nl

 

Informatie

Datum
13 maart 2018
Tijd
14:30 - 17:15 uur
Duur
Dagdeel
Type
Referaat
Adres
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam
Locatie Erasmus Universiteit Rotterdam
Kosten
Kosteloos